About Company

BLACK Spider tape iku sawijining perusahaan profesional saka bahan ing China packaging
Madeg ing taun 1985, produk kita wis didol kanggo kabeh ndonya Ing taun kepungkur
We melu Raw nggoleki materi - Glue prodhuksi - Printing - Coating - Slitting lan nglereni
Kita bisa gawé kabeh jinis spek kanggo panjalukan ketemu customer kang, OEM lan Potongan sing tampi

24hrs layanan online: Email: admin@blackspidertape.com, Wechat / Whatsapp: 0086-13113897309

NAKONI, NYELIDIKI

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Follow Us

ing media sosial kita
  • (3)
  • a (1)
  • a (2)