ngeunaan Company

BLACK lancah tape nyaéta produsén profésional bahan di Cina kemasan
Didirikeun taun 1985, produk urang geus dijual ka sakuliah dunya Dina taun kaliwat
Urang aktipitas Raw nalungtik bahan - lem ngahasilkeun - Printing - palapis - Slitting sarta motong
Urang bisa ngahasilkeun sagala jinis specs mun requests papanggih customer urang, OEM na ODM anu tampi

24hrs layanan online: Email: admin@blackspidertape.com, Wechat / Whatsapp: 0086-13113897309

panalungtikan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (1)
  • a (2)